![]() |
Aktywne tematy Użytkownicy Kalendarz Szukaj |
Ulubione |
| O rasie - Opieka - Człowiek i pies - Hodowle - Forum - Galeria - Biblioteka - Blog |
| Żywienie | |
| |
|
| Autor | Wypowiedź |
|
franxtone
Starszy owczarkarz
Rejestracja: 26 października 2007 Miasto: Szubin k. Bydgoszczy Online: Offline Wypowiedzi: 4376 |
![]() Temat: do poczytania, bardzo ciekawe:)Wypowiedź: 28 października 2009 o godzinie 23:15 |
|
gg 4446547
|
|
IP zalogowane |
|
|
Blondii
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 17 lipca 2008 Miasto: Łódź/Pabianice Online: Offline Wypowiedzi: 365 |
![]() Wypowiedź: 05 listopada 2009 o godzinie 22:56 |
|
Dla tych, którzy nie są zalogowani na forum "Pieski świat" podaje link do tego samego artykulu dr. Ewy Walkowicz zamieszczonego na stronach rottweilera:
Artykuł naprawdę bardzo ciekawy, polecam go wszystkim właścicielom psów.
|
|
IP zalogowane |
|
|
dianadi
Starszy owczarkarz
Rejestracja: 27 stycznia 2008 Miasto: zabrze/brighton Online: Offline Wypowiedzi: 2725 |
![]() Wypowiedź: 05 listopada 2009 o godzinie 23:29 |
Fajne ![]() |
|
IP zalogowane |
|
|
doris_st
Forumowicz
Rejestracja: 05 lipca 2010 Miasto: Stargard Szczeciński Online: Offline Wypowiedzi: 5 |
![]() Wypowiedź: 20 lipca 2010 o godzinie 19:48 |
|
Świetny artkuł :)
W końcu rozsądne podejście do sprawy... |
|
IP zalogowane |
|
|
wiko.
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 11 maja 2010 Miasto: Inowrocła Online: Offline Wypowiedzi: 294 |
![]() Wypowiedź: 20 lipca 2010 o godzinie 20:23 |
|
|
IP zalogowane |
|
|
Herma
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 16 lipca 2010 Miasto: Wrocław Online: Offline Wypowiedzi: 90 |
![]() Wypowiedź: 20 lipca 2010 o godzinie 21:50 |
|
Przeczytałam i zastanawiam się, jak zastosować ten artykuł w praktyce. Mój ON "jedzie" od małego na suchej karmie + to, co wyżebra (ale to ilości symboliczne). Dwa razy w tygodniu dostaje ser biały z jogurtem.
Jakiś czas temu postanowiłam, że się zmobilizuję i będę mu gotowała: mięso/podroby + makaron/ryż/kasza + warzywa. O ile ryż był składnikiem było ok, ale po makaronie... kilka razy w nocy wstawanko, bo biedaczysko miało rozwolnienie. Wróciłam do suszu. Nie mieszam z niczym, bo niby nie wolno. Ale po przeczytaniu tego artykułu, wprowadzę mu do menu mięso/podroby i kości
|
|
|
LORD, HELP ME BE THE PERSON MY DOG THINKS I AM...
|
|
IP zalogowane |
|
|
Bazooka
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 09 lipca 2010 Miasto: Cesky Krumlov/ Kornwestheim Online: Online Wypowiedzi: 163 |
![]() Wypowiedź: 20 lipca 2010 o godzinie 22:40 |
|
franxtone
DZIEKI za linka do artykulu!!!
wydrukowalam to i poczytam na urlopie
|
|
|
Pozdrawiamy:
BAZOOKA & ARES AKKBAR Wiernosci i przebaczania ucz sie od psa! |
|
IP zalogowane |
|
|
Aleksandra_76
Forumowicz
Rejestracja: 29 lipca 2010 Miasto: Łódź Online: Offline Wypowiedzi: 46 |
![]() Wypowiedź: 30 lipca 2010 o godzinie 08:00 |
|
Pożyteczny artykuł, nareszcie trzeźwe spojrzenie na wszelkie dylematy dot. żywienia....
Swoją drogą, kilka razy uśmiechnęłam się pod nosem, bo autorka bardzo trafnie opisywała "rozterki dwunożnych" ![]() |
|
IP zalogowane |
|
|
Zofia
Fachowiec
sędzia próby pracy Rejestracja: 01 września 2002 Online: Offline Wypowiedzi: 6659 |
![]() Wypowiedź: 30 lipca 2010 o godzinie 10:37 |
|
Bardzo dobry artykul, i co ważne, podpisany przez kogoś, komu z racji zawodu wlasciciele psow łatwiej dadzą wiarę.
Zofia |
|
|
pies to charakter
|
|
IP zalogowane |
|
|
playzeer
Owczarkarz
Rejestracja: 19 października 2009 Miasto: Cypr Online: Offline Wypowiedzi: 659 |
![]() Wypowiedź: 30 lipca 2010 o godzinie 11:47 |
|
Bardzo fajny artykuł :)
|
|
IP zalogowane |
|
|
|||
Przejdź do |