![]() |
Aktywne tematy Użytkownicy Kalendarz Szukaj |
Ulubione |
| O rasie - Opieka - Człowiek i pies - Hodowle - Forum - Galeria - Biblioteka - Blog |
| Owczarek niemiecki moim psem | |
|
| |
|
| << Poprzednia strona z 6 Następna >> |
| Autor | Wypowiedź |
|
Raspberrys
Miłośnik owczarków
![]() Wypowiedź: 09 czerwca 2010 o godzinie 17:49 |
|
My z Jerry Lee jakiś bardzo zabawnych sytuacji ani komentarzy nie mielismy. Aczkolwiek często spotykamy się z pytaniem "Czy ten pies jest prawdziwy?". Rozumiem, że chodzi o to czy jest rasowy, ale mimo wszystko pytanie mnie śmieszy. Zwłaszcza, że na "sztucznego" raczej nie wyglada
|
|
IP zalogowane |
|
|
capri
Starszy owczarkarz
Rejestracja: 08 lipca 2007 Miasto: Warszawa Online: Offline Wypowiedzi: 12693 |
![]() Wypowiedź: 04 lipca 2010 o godzinie 18:43 |
|
podnosze
|
|
IP zalogowane |
|
|
Nesa
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 23 września 2007 Miasto: prawie Rzeszów Online: Offline Wypowiedzi: 213 |
![]() Wypowiedź: 04 lipca 2010 o godzinie 20:22 |
|
Dzisiaj mój prawie 4letni kużyn zapytał się czy Saba (moja onka) kupiła sobie ogon czy już miała??
Edytowane przez Nesa - 19 lipca 2010 o godzinie 22:02 |
|
|
Moja Saba; http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=16187&PN=1
|
|
IP zalogowane |
|
|
Bazooka
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 09 lipca 2010 Miasto: Cesky Krumlov/ Kornwestheim Online: Offline Wypowiedzi: 164 |
![]() Wypowiedź: 12 lipca 2010 o godzinie 16:16 |
|
bylam na placu cwiczebnym z Aresem, gdzie socjalizowano rozne rasy
wlasicielka huske'go...gdy przechodzilam obok z naszym wtedy "dzikusem":
" oooo to ten pies...nagrozniejsza rasa !"
![]() ...to ja mam byc ten "grozny pies"???
|
|
|
Pozdrawiamy:
BAZOOKA & ARES AKKBAR Wiernosci i przebaczania ucz sie od psa! |
|
IP zalogowane |
|
|
Monika&Razmus
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 30 października 2009 Miasto: Giżycko Online: Offline Wypowiedzi: 209 |
![]() Wypowiedź: 13 lipca 2010 o godzinie 11:09 |
|
Przez siedem lat obcowania z psem miałam okazję nasłuchać się mnóstwa dziwnych komentarzy. Jak na razie do głowy przyszedł mi jeden:
Wczesną wiosną przechadzałam się z psem przez ulice pełne ruchu. Jakiś młody pan widocznie chciał bardzo zabłysnąć i podszedł do nas z tekstem -piękny pies, tylko stary.... bo rudy
|
|
IP zalogowane |
|
|
Elwira1992
Starszy owczarkarz
Rejestracja: 17 października 2009 Miasto: Zielonka Online: Offline Wypowiedzi: 2357 |
![]() Wypowiedź: 13 lipca 2010 o godzinie 11:15 |
|
u mnie nie ma dziwnych tylko ze względu że Perła jest drobniutka zawsze ludzie mówią o jaki fajny szczeniaczek
a ja na to ma już 3 lata ![]() |
|
IP zalogowane |
|
|
gochadrozdek
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 27 lipca 2009 Miasto: Łódź Online: Offline Wypowiedzi: 248 |
![]() Wypowiedź: 13 lipca 2010 o godzinie 17:20 |
|
Psie przedszkole, idziemy z Arią. Na placu jest m.in. małżeństwo z onkiem podpalanym.
Mąż do żony -
"A co to za rasa?"
|
|
IP zalogowane |
|
|
naireht
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 11 maja 2010 Miasto: Wrocław Online: Offline Wypowiedzi: 161 |
![]() Wypowiedź: 09 sierpnia 2010 o godzinie 12:25 |
|
moze to nie jest najsmieszniejsze, ale mnie strasznie bawi...
mieszkam z psem w bloku, od jakies 2 miesiecy nie dziala u nas winda, wiec na 6 pietro musimy wlazic po schodach. ktorys sasiad ma psa, ktory non stop "podlewa" sciane na kazdym pietrze. i uwaga. wszyscy sasiedzi czepiaja sie mnie(jako ze mieszkam tutaj najkrocej) ze to MOJ pies obsikuje klatke. ale nikt nie umie zrozumiec, ze posiadam SUCZKE ktora nie potrafi zadrzec nogi tak wysoko, zeby obsikac sciane :D i za kazdym razem jak wracamy ze spaceru ktores drzwi sie otwieraja i jest ta sama gadka :D |
|
IP zalogowane |
|
|
Djun
Forumowicz
Rejestracja: 27 lipca 2010 Miasto: Poznań Online: Offline Wypowiedzi: 24 |
![]() Wypowiedź: 10 sierpnia 2010 o godzinie 11:35 |
dobre
Nam się przytrafiają śmieszne sytuacje codziennie dosłownie, z racji tego, że dużo czasu spędzamy z Deunanem w zaprzyjaźnionym sklepie zoologicznym. Ost najlepsze co mi przychodzi do głowy, siedzimy sobie w sklepie, rozmawiamy, Djun pałaszuje jakiś gryzak , na co wchodzi taki poczciwy starszy pan z 9 tyg ONKiem i dopytuje się czyj Djun jest, ja że mój a on na to, że za kilka sekund jego żona przyjdzie "straszna baba" i czy bym mógł skłamać , że ten mój to jakaś inna rasa bo ona go z domu wyrzuci jak się z orientuje co z tej ich małej kulki ma wyrosnąć.
Druga syt miała miejsce w parku w okolicy naszego mieszkania, Djun tego dnia miał straszne rozwolnienie po wizycie u babci która "oczywiście nigdy nic mu nie daje", Djun biega za aportem w pewnym momencie zgarbił się na trawniku i ciśnie ale jako, że tego dnia zgarbił się już dobre 3-4 razy po babcinym dokarmianiu to niestety nie mógł już nic z siebie wydusić, widząc ze nie ma czego po psiaku sprzątać bawimy się dalej , już chcę rzucać a tu straż miejska... pies bez obroży,kagańca,smyczy nic... o dziwo nie przyczepili się do braków na psia , tylko do rzekomo zrobionej kupy, ja mówię, że jaka kupa nic nie zrobił, oni, że widzieli z drugiego końca parku już, jak się pies garbi i przyszli mandat dać , że nie posprzątałem. Mówię ok jak panowie pokażą kupę to przyjmę mandat i tyle, staliśmy ciągle w tym miejscu gdzie pies rzeczywiście był zgrabiony, dobre 10 min chodzili po trawniku na około szukali kupy, miny mieli tak zdegustowane, że wyglądali jak by mieli wybuchnąć zaraz ze złości, na co sąsiad nasz(starszy pan) który podszedł w między czasie , "panowie się nie denerwują w życiu tak jest, że jak się czegoś szuka to zazwyczaj się gówno znajduje, a czasem nawet gówna znaleźć nie można" i poszedł Strażnicy zdegustowani do granic wytrzymałości, nawet nie wspomnieli o braku w garderobie psa , przeprosili i poszli. Dawno się nie uśmiałem jak wtedy.
|
|
IP zalogowane |
|
|
Kamila-Zara
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 26 maja 2010 Miasto: Gołymin-Ośrodek Online: Online Wypowiedzi: 347 |
![]() Wypowiedź: 10 sierpnia 2010 o godzinie 11:35 |
|
To ja ostatnio miałam taką sytuację :) Podchodzi nieznajomy męzczyzna do bramy i pyta mnie ze to jakas mieszanka psow jest (wskazując akurat palcem na Zarę) a ja do niego skąd pan to wywnioskował?? a on: no bo ma te siwe włosy na grzbiecie jakby z innego psa .... a ja wtedy w śmiech i wytłumaczyłam mu ze to czaprak :)hehehe zdziwił się mężczuzna :)
|
|
IP zalogowane |
|
| << Poprzednia strona z 6 Następna >> |
|
|||
Przejdź do |