![]() |
Aktywne tematy Użytkownicy Kalendarz Szukaj |
Ulubione |
| O rasie - Opieka - Człowiek i pies - Hodowle - Forum - Galeria - Biblioteka - Blog |
| Ogólne | |
| |
|
| strona z 6 Następna >> |
| Autor | Wypowiedź |
|
agenciaraa
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 28 maja 2009 Miasto: Bydgoszcz Online: Offline Wypowiedzi: 499 |
![]() Temat: DogTrekking 31.07 INOWROCŁAW- i po zawodach:) fotyWypowiedź: 22 czerwca 2010 o godzinie 15:02 |
|
http://dogtrekking.maszer.com.pl/
Ja bede, chociazby na 5km :) ktos sie wybiera? :> w ta sobote jade na moj 4 bikeorient wiec praktyke w oriencie mam, zapraszam do towarzystwa:) pełen wykaz terminów: 03.07.2010 – edycja w Bydgoszczy 31.07.2010 – edycja w Inowrocławiu 28.08.2010 - edycja we Włocławku (zlot ON )18.09.2010 - edycja w Toruniu Edytowane przez agenciaraa - 05 sierpnia 2010 o godzinie 08:53 |
|
|
|
IP zalogowane |
|
|
franxtone
Starszy owczarkarz
Rejestracja: 26 października 2007 Miasto: Szubin k. Bydgoszczy Online: Offline Wypowiedzi: 4377 |
![]() Wypowiedź: 28 czerwca 2010 o godzinie 23:06 |
|
szkoda że to jest rano by też bym wpadł chociaż na krótki dystans:P
|
|
|
gg 4446547
|
|
IP zalogowane |
|
|
agenciaraa
Miłośnik owczarków
![]() Wypowiedź: 29 czerwca 2010 o godzinie 07:33 |
|
bedzie upał wiec zrobie sobie biesiade w pracy, nie ma co męczyć psa.
|
|
|
|
IP zalogowane |
|
|
agenciaraa
Miłośnik owczarków
![]() Wypowiedź: 06 lipca 2010 o godzinie 20:02 |
|
a może ktoś miałby ochotę się wybrać do Inowrocławia na dog trekking, impreza jest organizowana nocą
a ja się sama boję żeby mi ktoś Nazgula nie ukradł ciul ze mną ![]() to jak, jacyś chętni?? ![]() autko me mieści 2-osobo-psiaki, bądź 3 osobo-rowery, ale w tym przypadku zawodów pakuję zestaw psi ![]() RELACJA Z BYDGOSKIEJ EDYCJI IMPREZY NA STRONIE: http://dogtrekking.maszer.com.pl/ Zapraszam do oglądania i złapania bakcyla ![]() Edytowane przez agenciaraa - 06 lipca 2010 o godzinie 20:04 |
|
|
|
IP zalogowane |
|
|
wiko.
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 11 maja 2010 Miasto: Inowrocła Online: Offline Wypowiedzi: 305 |
![]() Wypowiedź: 06 lipca 2010 o godzinie 20:12 |
|
Ja z Inowrocławia jestem i nie miałam pojęcia że u nas będzie orgaizowany dog trekking,Agenciaraa wiesz jak będzie przebiegała trasa marszu?
|
|
IP zalogowane |
|
|
agenciaraa
Miłośnik owczarków
![]() Wypowiedź: 06 lipca 2010 o godzinie 20:31 |
|
nie mam zielonego pojęcia
mapa w dłoń, lampa czołowa na łeb (zapasowa w kieszeń ) i hejjjaaaaaaaaaaaaaa hihi no to jak byłabyś zainteresowana to możemy dwie razem śmignąć ja jeszcze szukam jakiegoś rowerzysty z mojego środowiska może by chciał się przejść
|
|
|
|
IP zalogowane |
|
|
wiko.
Miłośnik owczarków
![]() Wypowiedź: 06 lipca 2010 o godzinie 21:05 |
|
Wszystko zależy od tego czy wrocimy już z wakacyjnego wyjazdu bo ostatnio plany idą w łeb i wszystko w ostatniej chwili mi nie wypala.Jeśli tylko będe wiedziała coś więcej bliżej terminu dam znać bo bardzo chętnie bym się z futrem razem z Wami przemaszerowała
|
|
IP zalogowane |
|
|
agenciaraa
Miłośnik owczarków
![]() Wypowiedź: 06 lipca 2010 o godzinie 22:16 |
|
zapraszam, mam nadzieję że i mnie wypali, bo ja się bardzo boję sama po lesie czy gdziekolwiek będą rozgrywane zawody chodzić
Edytowane przez agenciaraa - 06 lipca 2010 o godzinie 22:17 |
|
|
|
IP zalogowane |
|
|
agenciaraa
Miłośnik owczarków
![]() Wypowiedź: 07 lipca 2010 o godzinie 07:59 |
|
z nieoficjalnych, a raczej prywatnych
informacji od organizatora dowiedziałam się iż a być ok. 50-80 osób startujących. Jak na początkującą imprezę pokaźna liczba ![]() ok, ja już jestem zapisana, kaska wpłacona, więc odwrotu nie ma z Nazgulińskim jako Gdzie Diabeł Nie Może TEAM (pełna nazwa Gdzie diabeł nie może tam Nazgula pośle TEAM ale organizator nam skrócił ![]() ) będziemy zdobywać Inowrocławskie okolice ![]() Edytowane przez agenciaraa - 07 lipca 2010 o godzinie 17:05 |
|
|
|
IP zalogowane |
|
|
wiko.
Miłośnik owczarków
![]() Wypowiedź: 07 lipca 2010 o godzinie 21:17 |
|
Faktycznie jak na pierwsza taka impreze w Inowrocławiu to spora liczba uczestników
|
|
IP zalogowane |
|
| strona z 6 Następna >> |
|
|||
Przejdź do |