![]() |
Aktywne tematy Użytkownicy Kalendarz Szukaj |
Ulubione |
| O rasie - Opieka - Człowiek i pies - Hodowle - Forum - Galeria - Biblioteka - Blog |
| Owczarek niemiecki moim psem | |
Temat: Dlaczego owczarek niemiecki moim psem? |
|
| strona z 4 Następna >> |
| Autor | Wypowiedź |
|
drzaczka
Owczarkarz
Rejestracja: 12 maja 2010 Miasto: Gdańsk/Bdg Online: Offline Wypowiedzi: 653 |
![]() Temat: Dlaczego owczarek niemiecki moim psem?Wypowiedź: 02 lipca 2010 o godzinie 23:20 |
|
No właśnie? dla czego owczarek niemiecki moim psem? dla czego nie Pudel?,albo dog?Co spowodowało,że wybraliście właśnie ta rasę na swojego towarzysza?Czym się kierowaliście?Psem z dzieciństwa? a może miłością od pierwszego wejrzenia?Rada znajomych?Dlaczego właśnie dokonaliście tego wyboru?
![]() Ps. jeśli temat podobny już był,przepraszam,i proszę o jego usuniecie ale starałam się przejrzeć forum dość dokładnie i nie znalazłam. Edytowane przez drzaczka - 03 lipca 2010 o godzinie 15:59 |
|
IP zalogowane |
|
|
annobor255
Miłośnik owczarków
![]() Wypowiedź: 02 lipca 2010 o godzinie 23:33 |
|
dlaczego?oddanie,wierność,posłuszeństwo,bystrość.To jest moje zdanie
|
|
IP zalogowane |
|
|
wiko.
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 11 maja 2010 Miasto: Inowrocła Online: Online Wypowiedzi: 305 |
![]() Wypowiedź: 03 lipca 2010 o godzinie 07:25 |
|
Dla mnie od zawsze owczarek niemiecki był tym naj pod każdym względem.Od dzieciństwa miałam przyjemność przebywać w towarzystwie tych pięknych i mądrych psów,gdyż rodzice mojej koleżanki posiadali 2 onki które wiele czasu spędzały z nami-oczywiście zawsze pod kontrolą rodziców.Ze mną owczarki są od 17 lat i nie potrafie powiedzieć dlaczego właśnie on a nie inna rasa.Chyba dlatego że po prostu są
|
|
IP zalogowane |
|
|
Nesa
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 23 września 2007 Miasto: prawie Rzeszów Online: Offline Wypowiedzi: 213 |
![]() Wypowiedź: 03 lipca 2010 o godzinie 12:30 |
|
pies z dzieciństwa...-u nas odkąd pamiętam był jakiś owczarkowaty pies,najpierw Askor,potem Saba ,Max,znów Saba...poza tym Szarik/ przygody psa Cywila Edytowane przez Nesa - 03 lipca 2010 o godzinie 12:30 |
|
|
Moja Saba; http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=16187&PN=1
|
|
IP zalogowane |
|
|
Quadro z Jadu S
Starszy owczarkarz
![]() Wypowiedź: 03 lipca 2010 o godzinie 13:03 |
|
chyba też pies z dzieciństwa...u mnie w bloku mieszkały 2 owczarki - sunia Fera i pies...(nie pamiętam imienia...ale był piękny)...zawsze z sunią i sąsiadką wychodziłam na wieczorny spacer...no i oczywiście był też telewizyjny Szarik...
po za tym to piękne, mądre psy, od zawsze zwracały moją uwagę...taki gust... |
|
IP zalogowane |
|
|
Bodzia
Owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 07 maja 2007 Miasto: Opole/Pogórze Online: Offline Wypowiedzi: 813 |
![]() Wypowiedź: 03 lipca 2010 o godzinie 17:26 |
|
Bo to piękna rasa - przepięknej budowy pies, pełen dostojeństwa, ma mądre oczy i dumny wyraz twarzy (pyska), kiedy trzeba wesoly, kiedy trzeba zły i do tego wspaniały charakter - taki wszystko wiedzący. I niech sobie mówią, że ONek to już nie ten ONek co kiedyś. Dla mnie to najpiękniejsza rasa pod słońcem i pod względem wyglądu i charakteru.
|
|
IP zalogowane |
|
|
Nanami
Młodszy pasterz
moderator PSP Rejestracja: 26 sierpnia 2003 Miasto: Olkusz/Kraków Online: Offline Wypowiedzi: 7103 |
![]() Wypowiedź: 03 lipca 2010 o godzinie 18:48 |
|
A u mnie zadecydował czysty przypadek...
|
|
IP zalogowane |
|
|
KrZyChU
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 02 grudnia 2004 Miasto: Częstochowa Online: Offline Wypowiedzi: 11919 |
![]() Wypowiedź: 04 lipca 2010 o godzinie 00:33 |
|
zakochany po uszy w tej rasie!!!!!!!!:)
|
|
|
Nie konwersuj z debilem bo zniży Cię do Swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
Wolontariusz w fundacji Elpis w Częstochowie www.elpis.org.pl |
|
IP zalogowane |
|
|
capri
Starszy owczarkarz
Rejestracja: 08 lipca 2007 Miasto: Warszawa Online: Offline Wypowiedzi: 12693 |
![]() Wypowiedź: 04 lipca 2010 o godzinie 18:39 |
|
U mnie .... no cóż marzenie z dzieciństwa.Mało tego nie mogłam mieć psa bo alergia itd ale... mama przyprowadziła psa który pozostał z nami od szczeniaka do starości ( 16 lat i miał iśc na łańcuch) .Niestety trzeba go było uspać .Po roku moje marzenie się ziściło
|
|
IP zalogowane |
|
|
lemurka
Miłośnik owczarków
![]() Wypowiedź: 04 lipca 2010 o godzinie 22:07 |
|
U mnie choroba wrodzona. Długo nie mogłam mieć psa, a co dopiero dużego.
Jak widziałam ONka to płakać mi sie chciało
A teraz mam dwa DONki.
|
|
IP zalogowane |
|
| strona z 4 Następna >> |
|
|||
Przejdź do |