![]() |
Aktywne tematy Użytkownicy Kalendarz Szukaj |
Ulubione |
| O rasie - Opieka - Człowiek i pies - Hodowle - Forum - Galeria - Biblioteka - Blog |
| Owczarek niemiecki moim psem | |
| |
|
| Autor | Wypowiedź |
|
Justyna&Tajfun
Owczarkarz
Rejestracja: 21 lutego 2009 Miasto: Wrocław Online: Offline Wypowiedzi: 930 |
![]() Temat: Psy z terenów popowodziowychWypowiedź: 26 lipca 2010 o godzinie 13:19 |
|
Słuchajcie-moja babcia jest własnie u rodzinki w jednej z wiosek która mocno ucierpiała w czasie powodzi. dostałam info ze zwierzęta tam maja sie strasznie. Pozmywało budy, kojce itp.
potrzebne sa materiały-teraz jest lato psy moga spac na dworze-a co zimą? oczywiście inne zwierzęta też sa w potrzebie-o ludziach nie wspominajac. Także jakby ktoś miał jakieś zbędne, elementy ogrodzenia, słupki, gwożdzie, deski, płyty OSB,(czyli to z czego można zrobić kojce) oczywiście karme itp Prosze o kontekt na priv |
|
|
|
IP zalogowane |
|
|
capri
Starszy owczarkarz
Rejestracja: 08 lipca 2007 Miasto: Warszawa Online: Offline Wypowiedzi: 12693 |
![]() Wypowiedź: 26 lipca 2010 o godzinie 17:33 |
|
Warto by porozsyłać info do psich fundacji i zamieścić info tez na dogo. tam przewija się wiecej ludzi
|
|
IP zalogowane |
|
|
warsawmoo
Owczarkarz
Rejestracja: 15 maja 2008 Miasto: Lublin Online: Offline Wypowiedzi: 761 |
![]() Wypowiedź: 28 lipca 2010 o godzinie 00:08 |
|
Wyślij mi na priva wiadomość proszę z jakiego konkretnie rejonu jest Twoja babcia.
|
|
|
Marta&Bono
|
|
IP zalogowane |
|
|
|||
Przejdź do |