![]() |
Aktywne tematy Użytkownicy Kalendarz Szukaj |
Ulubione |
| O rasie - Opieka - Człowiek i pies - Hodowle - Forum - Galeria - Biblioteka - Blog |
| Zdrowie | |
| |
|
| strona z 2 Następna >> |
| Autor | Wypowiedź |
|
annobor255
Miłośnik owczarków
![]() Temat: waga psa po upalachWypowiedź: 28 lipca 2010 o godzinie 00:24 |
|
Fala afrykańskich upałów już chyba za nami a tu mój psiak dużo stracił na wadze.Nie ważyłem go ale każdy kto go widział ostatnio zauważył to samo.rozmawiałem z kilkoma właścicielami psów (szczególnie labradorów) i stwierdzili to samo.dodam iż mój don-ek ma 15 miesięcy,odrobaczony był miesiąc temu a podczas upałów dostawał systematycznie jeść (apetyt miał cały czas, oraz miał cały czas dostęp do zimnej,bieżącej wody i często przebywał w cieniu.
|
|
IP zalogowane |
|
|
playzeer
Owczarkarz
Rejestracja: 19 października 2009 Miasto: Cypr Online: Offline Wypowiedzi: 659 |
![]() Wypowiedź: 28 lipca 2010 o godzinie 07:45 |
|
mój pies w upale choć ma apetyt nie tyje za mocno - może pies miał sporo ruchu a w wysokiej temp. potrzebuje więcej energii i bardziej się męczy , jak pies je i zachowuje się normalnie to chyba nie ma co się martwić.
|
|
IP zalogowane |
|
|
wiko.
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 11 maja 2010 Miasto: Inowrocła Online: Offline Wypowiedzi: 294 |
![]() Wypowiedź: 28 lipca 2010 o godzinie 09:25 |
|
Może zwyczajnie zgubił dużo podszerstaka i wydaje się dużo chudszy?Mój wyrzucił wszystki podszerstek i została my tylko okrywa i wygląda jak szkielecik odziany skórą jak co niektórzy znajomi mówią,dodam jeszcze że przez prawie 4 lata nigdy nie miał tak mało sierści jak po tych paskudnych upałach.
|
|
IP zalogowane |
|
|
annobor255
Miłośnik owczarków
![]() Wypowiedź: 28 lipca 2010 o godzinie 12:38 |
|
wiko masz rację.przez ostatnie tygodnie zrzucił naprawdę dużo futerka i nadal zrzuca
|
|
IP zalogowane |
|
|
oenka
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 03 listopada 2007 Miasto: gdańsk Online: Offline Wypowiedzi: 87 |
![]() Wypowiedź: 28 lipca 2010 o godzinie 13:40 |
|
Witam przez te upały moja Sabcia też wygląda jak niteczka.Zgubiła bardzo dużo podsierstka i dalej gubi. Pewnie będzie jeśzcze gorąco
|
|
IP zalogowane |
|
|
Kamila and Heks
Starszy owczarkarz
Rejestracja: 16 marca 2008 Miasto: Kłodzko Online: Offline Wypowiedzi: 11661 |
![]() Wypowiedź: 28 lipca 2010 o godzinie 15:10 |
|
hoho
szkoda że nie ma off topu, bo ciekawy temat ![]() wprost logicznie, mnie też sie schudło przez te upały ![]() ale z drugiej strony. Moja suka jakaś nieziemska, wagowo mi stoi, wagi się popsuły ![]() a puchata w zimie znów łysa będzie ![]() Edytowane przez Kamila and Heks - 28 lipca 2010 o godzinie 15:11 |
|
IP zalogowane |
|
|
agenciaraa
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 28 maja 2009 Miasto: Bydgoszcz Online: Offline Wypowiedzi: 493 |
![]() Wypowiedź: 28 lipca 2010 o godzinie 15:24 |
|
A teraz przyszlo ochlodzenie i pies spi zwiniety w klebuszek nakryty ogonkiem bo mu zimno :) a ja glupia myslalam ze pies zmienia siersc dwa razy w roku, a tu zonk od wiosny do jesieni i od jesieni do wiosny hehe
|
|
|
|
IP zalogowane |
|
|
annobor255
Miłośnik owczarków
![]() Wypowiedź: 28 lipca 2010 o godzinie 22:52 |
|
niektórzy na tym forum to po prostu są chyba piękniejsi niż mądrzejśi
|
|
IP zalogowane |
|
|
lusi6
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 14 czerwca 2006 Miasto: Rumia/Gdynia Online: Offline Wypowiedzi: 16310 |
![]() Wypowiedź: 28 lipca 2010 o godzinie 23:03 |
Bez złośliwości ![]() Moim zdaniem temat można podpiąć pod inny temat wagowy albo pod jakiś o upałach No i jeszcze jakoś inaczej początek napisać bo za bardzo nie wiadomo o co chodzi,czy to Twoje spostrzeżenia czy mamy dopisywać swoje![]() Edytowane przez lusi6 - 28 lipca 2010 o godzinie 23:04 |
|
IP zalogowane |
|
|
Kamila and Heks
Starszy owczarkarz
Rejestracja: 16 marca 2008 Miasto: Kłodzko Online: Offline Wypowiedzi: 11661 |
![]() Wypowiedź: 28 lipca 2010 o godzinie 23:06 |
Jeszcze mnie nie widziałeś, sama w lustro boje sie spojrzeć ![]() taka miła byłam ![]() o mądrości wolałabym nie dyskutować ![]() Edytowane przez Kamila and Heks - 28 lipca 2010 o godzinie 23:12 |
|
IP zalogowane |
|
| strona z 2 Następna >> |
|
|||
Przejdź do |