![]() |
Aktywne tematy Użytkownicy Kalendarz Szukaj |
Ulubione |
| O rasie - Opieka - Człowiek i pies - Hodowle - Forum - Galeria - Biblioteka - Blog |
| Zdrowie | |
| |
|
| << Poprzednia strona z 2 |
| Autor | Wypowiedź |
|
annobor255
Miłośnik owczarków
![]() Wypowiedź: 28 lipca 2010 o godzinie 23:42 |
|
Kamila czemu musisz się wszystkiego czepiać na tym forum?sprawia Ci to aż taką przyjemność?Jeśli ktoś pomyli się przy pisaniu czegoś na tym forum to dla ciebie jest to ogromna tragedia?Nie rób sobie jaj z ludzi bo sama idealna nie jesteś.Wydaje mi się iż nikt do tej pory nie opiep...ył cię na tym forum porządnie bo czasami przeginasz
|
|
IP zalogowane |
|
|
annobor255
Miłośnik owczarków
![]() Wypowiedź: 28 lipca 2010 o godzinie 23:42 |
|
Kamila czemu musisz się wszystkiego czepiać na tym forum?sprawia Ci to aż taką przyjemność?Jeśli ktoś pomyli się przy pisaniu czegoś to dla ciebie jest to ogromna tragedia?Nie rób sobie jaj z ludzi bo sama idealna nie jesteś.Wydaje mi się iż nikt do tej pory nie opiep...ył cię na tym forum porządnie bo czasami przeginasz
|
|
IP zalogowane |
|
|
Kamila and Heks
Starszy owczarkarz
Rejestracja: 16 marca 2008 Miasto: Kłodzko Online: Online Wypowiedzi: 11662 |
![]() Wypowiedź: 28 lipca 2010 o godzinie 23:47 |
nikt idealny nie jest, przyczepiłeś się teraz Ty do mnie, wcześniejszym postem jakoś buntu nie miałam czym wywołać, a to że ktoś sobie coś uroi to nie moja sprawa ![]() od opiep**ania jest moderacja, więc jak mi zwrócą uwage to się dostosuje za mało jeszcze jesteś na tym forum, żeby osądzić akurat mnie o to że czepiam się każdego co be i co be pisze jestem szarą myszką w porównaniu do 'góru' zołzowatych ![]() poleciało od tematu Edytowane przez Kamila and Heks - 28 lipca 2010 o godzinie 23:50 |
|
IP zalogowane |
|
|
annobor255
Miłośnik owczarków
![]() Wypowiedź: 28 lipca 2010 o godzinie 23:56 |
|
Oczywiście że jestem szarą myszką w porównaniu do innych starych forumowiczów,hodowców itd ale ja przynajmniej umiem się do tego przyznać i staram się nikogo nie wkurzać tak jak ty to robisz.pozdrawiam.
|
|
IP zalogowane |
|
|
Kamila and Heks
Starszy owczarkarz
Rejestracja: 16 marca 2008 Miasto: Kłodzko Online: Online Wypowiedzi: 11662 |
![]() Wypowiedź: 29 lipca 2010 o godzinie 00:03 |
ja wkurzam? ![]() piszac 'myszka' pisałam o sobie na nieprzyjemnych jeszcze nie trafiłeś ![]() domagam się powrotu do tematu ![]() |
|
IP zalogowane |
|
|
playzeer
Owczarkarz
Rejestracja: 19 października 2009 Miasto: Cypr Online: Offline Wypowiedzi: 659 |
![]() Wypowiedź: 29 lipca 2010 o godzinie 10:43 |
a ta wypowiedź to że niby co miała znaczyć "niektórzy na tym forum to po prostu są chyba piękniejsi niż mądrzejśi" powstrzymaj się od tego typu komentarzy czy ktoś piękny czy głupi czy brzydki to nie twój interes i nie pisz mi tu banialuk że się pomyliłeś przy pisaniu etc.. bo nikt się do ciebie nie przyczepił ... a powinien. pozdro ps. piszac 'myszka' pisałam o sobie na nieprzyjemnych jeszcze nie trafiłeś - Kamila niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem najwidoczniej Edytowane przez playzeer - 29 lipca 2010 o godzinie 10:44 |
|
IP zalogowane |
|
|
jolarda
Forumowicz
Rejestracja: 21 lutego 2009 Miasto: Świdnica Online: Offline Wypowiedzi: 14 |
![]() Wypowiedź: 29 lipca 2010 o godzinie 11:06 |
|
Moja Gera wygląda jak szkielecik, nawet sąsiedzi widzą zmianę. Ważyłam ją w marcu waga 31kg, po wyczesaniu dwóch reklamówek podszerstka waży 29kg.
Na sweterek chyba wystarczy.
|
|
|
Uśmiech psa znajduje się w jego ogonie!
|
|
IP zalogowane |
|
|
Miotła22
Owczarkarz
Rejestracja: 06 lipca 2007 Miasto: Jaworzno Online: Offline Wypowiedzi: 557 |
![]() Wypowiedź: 29 lipca 2010 o godzinie 14:11 |
|
hmm moja zawsze wazyla 30 kg i tak już od dłuuuuuuuzszego czasu Ostatnio zrzuciła mnóóóóóstwo siersci i wizualnie moze i wydaje sie chudsza, ale tak naprawde wazy tyle ile wazyła
|
|
|
Jedynym całkowicie bezinteresownym przyjacielem, którego można mieć na tym interesownym świecie, takim, który nigdy go nie opuści, nigdy nie okaże się niewdzięcznym lub zdradzieckim, jest pies. . .
|
|
IP zalogowane |
|
|
Asta 1
Forumowicz
Rejestracja: 28 stycznia 2009 Miasto: Chorzów Online: Offline Wypowiedzi: 32 |
![]() Wypowiedź: 01 sierpnia 2010 o godzinie 11:53 |
|
Witam.Moja suka też strasznie gubi sierść i boję się ,że łysa będzie niedługo.Wygląda jak zabiedzony onek.
|
|
IP zalogowane |
|
| << Poprzednia strona z 2 |
|
|||
Przejdź do |