![]() |
Aktywne tematy Użytkownicy Kalendarz Szukaj |
Ulubione |
| O rasie - Opieka - Człowiek i pies - Hodowle - Forum - Galeria - Biblioteka - Blog |
| Pokaż swojego psa | |
|
| |
|
| << Poprzednia strona z 408 Następna >> |
| Autor | Wypowiedź |
|
mili_7
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 19 lutego 2005 Miasto: woj. śląskie Online: Offline Wypowiedzi: 3061 |
![]() Wypowiedź: 14 sierpnia 2006 o godzinie 09:34 |
|
Gromiasty jest the best
Te pozycje zaczajacza są super, moja Tossi też się tak czai na Sabri (zwłaszcza, jak ta wychodzi z jeziora), ale jak przyjdzie co do czego to odpuszcza - zna swoje miejsce.
Ale jak się Tossi włączy głupawka to obszczekuje psa, aż do momentu kiedy wszyscy tracą cierpliwość i jej się dostanie. Niestety tak czasem mamy na spacerkach. Mogłaś pokazać też obiekt jego ataku, tzn. tą sunię hodowlaną
A jak Ty to robisz, że na takie głupawki Gromka i Klarki nie pozwalasz? |
|
IP zalogowane |
|
|
monikach
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 30 września 2004 Miasto: lublin Online: Offline Wypowiedzi: 9350 |
![]() Wypowiedź: 14 sierpnia 2006 o godzinie 21:10 |
|
nie pozwalam na wspólne , klarcia juz chetnym okiem spogląda na zaczepki ,ale jeszcze nie wolno poczekaj frida ja sprawdze czy nie za głeboko dla ciebie
wyjasniam reguły zabawy : nalezy jak najszybciej przebiec po błotku ,łapiąc jak najwiekszą jego ilosc w paszcze
ale źaba pokazal mi dzis nowy finał zabawy
czyz niunio nie jest słodki ?
w wannie tez jeszcze była zabawa , źaba lubi się prysznicowac pod warunkiem ze bedzie mu dane chwytac wode na twarz
|
|
IP zalogowane |
|
|
Monika
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 13 maja 2002 Miasto: Poznań Online: Offline Wypowiedzi: 3135 |
![]() Wypowiedź: 14 sierpnia 2006 o godzinie 21:57 |
|
jakbym widziała swoje suki
im bardziej błotna kałuża tym lepiej się pluskać, a potem pełno piachu w domu do zamiatania
|
|
|
Monika z Cortiną(za TM),Hagą i Wegą
|
|
IP zalogowane |
|
|
tunika
Miłośnik owczarków
klubowicz Rejestracja: 10 marca 2004 Miasto: krzepice Online: Offline Wypowiedzi: 354 |
![]() Wypowiedź: 14 sierpnia 2006 o godzinie 22:15 |
|
o matko... jak dobrze że mi Mura nie wpadła na takie zabawy jeszcze. A Źaba tak ślicznie wygląda w tym ręczniku, jak taki wyrośnięty szczeniaczek
|
|
IP zalogowane |
|
|
mili_7
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 19 lutego 2005 Miasto: woj. śląskie Online: Offline Wypowiedzi: 3061 |
![]() Wypowiedź: 14 sierpnia 2006 o godzinie 22:39 |
|
O bondziu bondziu, ale z niego słodki głuptasek
sie uśmiałam - super fotki! Dobrze, że moje nie mają takich głupawek
|
|
IP zalogowane |
|
|
barbara.h
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 25 grudnia 2004 Miasto: Lublin Online: Offline Wypowiedzi: 2647 |
![]() Wypowiedź: 14 sierpnia 2006 o godzinie 23:24 |
|
nieźle Gromek,a nawet super radochę pańci sprawiłeś
Monika,a Inez dała popis w sobotę w tej błotnej ,ogromnej kałuży na LKJ tak samo jak Gromek! a poprawkę zrobiła w niedzielę razem z Atosem oczywiście najlepszy ubaw miał p.Andrzej to jego słowa: dobra dziewczynka,dobra dziewczynka
|
|
IP zalogowane |
|
|
Dorotka z Axą
Starszy owczarkarz
Rejestracja: 10 czerwca 2006 Miasto: Gdynia Online: Offline Wypowiedzi: 4468 |
![]() Wypowiedź: 15 sierpnia 2006 o godzinie 00:49 |
|
jaki słodziutki e tym reczniczku...
|
|
IP zalogowane |
|
|
aosciak
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 07 maja 2005 Miasto: Stargard Online: Offline Wypowiedzi: 1955 |
![]() Wypowiedź: 15 sierpnia 2006 o godzinie 12:34 |
|
Żaba super wygląda w tym ręczniku
. Biedy chłopak chciał zrobić sobie kompiel błotną a Pani z niego wszystko zmyła .
P.S. Prawie jak ... SPA
|
|
IP zalogowane |
|
|
monikach
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 30 września 2004 Miasto: lublin Online: Offline Wypowiedzi: 9350 |
![]() Wypowiedź: 15 sierpnia 2006 o godzinie 12:39 |
|
był tak szczesliwy ze nie mialam serca mu przerywać , z resztą plakalam ze śmiechu wiec i nawet siły bym nie miala by protestowac. zrobilam 10 sek,filmik z przelotu przez kałuze ale niestety stronka zippyvideos mi szwankuje cos i odrzuca
|
|
IP zalogowane |
|
|
barbara.h
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 25 grudnia 2004 Miasto: Lublin Online: Offline Wypowiedzi: 2647 |
![]() Wypowiedź: 15 sierpnia 2006 o godzinie 12:52 |
|
hi,hi to może źaba nam dziś pokaże, ten przelot
|
|
IP zalogowane |
|
| << Poprzednia strona z 408 Następna >> |
|
|||
Przejdź do |