![]() |
Aktywne tematy Użytkownicy Kalendarz Szukaj |
Ulubione |
| O rasie - Opieka - Człowiek i pies - Hodowle - Forum - Galeria - Biblioteka - Blog |
| Pokaż swojego psa | |
| |
|
| << Poprzednia strona z 20 Następna >> |
| Autor | Wypowiedź | |
|
KrZyChU
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 02 grudnia 2004 Miasto: Częstochowa Online: Offline Wypowiedzi: 11919 |
Wypowiedź: 27 marca 2007 o godzinie 21:23 |
|
|
Ehehe...nie wystarczy
dawaj jeszcze
|
||
|
Nie konwersuj z debilem bo zniży Cię do Swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
Wolontariusz w fundacji Elpis w Częstochowie www.elpis.org.pl |
||
IP zalogowane |
||
|
barbara.h
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 25 grudnia 2004 Miasto: Lublin Online: Offline Wypowiedzi: 2683 |
Wypowiedź: 27 marca 2007 o godzinie 21:49 |
|
|
Jutro
Miłego Oglądania!!!
|
||
IP zalogowane |
||
|
Qudlata
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 27 września 2002 Miasto: Gliwice Online: Offline Wypowiedzi: 1982 |
Wypowiedź: 27 marca 2007 o godzinie 21:59 |
|
Miałam podobną historię- mój brat kiedys biegal z takim kolegą u nas po polach. Zabierał czasami Yetiego, który najpierw szalał, a jak się trochę zmęczył to biegł spokojnie klusem. Kolega trochę bał się psów, ale jego męska duma nie pozwalała mu się do tego przyznać. Kiedy Yeti biegł po ścieżce za nim kolega przyspieszał i przyspieszał... aż w końcu Yeti musiał biec galopem-co rzadko mu się zdarza. Po kilku wycieczkach z moim bratem i Yetim kolega bardzo schudł, a któregoś dnia dzikich biegów zerwal ścięgno w nodze I tak wspólne wycieczki się skończyły.
Basiu, zdjęcia pierwsza klasa! Super się ogląda te wszystkie Twoje [mniej lub bardziej] psy! |
||
IP zalogowane |
||
|
Inez
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 13 października 2005 Miasto: woj.łódzkie Online: Offline Wypowiedzi: 1180 |
Wypowiedź: 28 marca 2007 o godzinie 11:22 |
|
|
świetne fotki!o ile dobrze pamiętam to Ramzes to ten pies, który miał problemy z oczkami po petardach??? no i jak to jego oczko? widzi?
|
||
|
Inez& Rita, Rocky i Bercia
|
||
IP zalogowane |
||
|
ania36
Owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 22 czerwca 2005 Miasto: krosno Online: Offline Wypowiedzi: 860 |
Wypowiedź: 28 marca 2007 o godzinie 12:06 |
|
|
Widze Basiu, że przydalby ci sie trzeci onek. Przynajmniej auto masz przystosowane. czekam na nastepne fotki. BTW co z Ramzesem? |
||
IP zalogowane |
||
|
monica_g
Starszy owczarkarz
Wypowiedź: 28 marca 2007 o godzinie 12:20 |
|
|
fotki sa swietne a psiaki cudo
|
||
IP zalogowane |
||
|
ilonesia
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 23 listopada 2006 Miasto: Wałbrzych Online: Offline Wypowiedzi: 7646 |
Wypowiedź: 28 marca 2007 o godzinie 13:01 |
|
|
Basiu a czego one tak w skupieniu szukaly?? Cosik sie im zgubilo??
Swietne psy,naprawde.Ps; My tez zmienialismy auto na kombi ze wzgledu na psa.Czegoz to sie nie robi dla swoich pupili. |
||
IP zalogowane |
||
|
Monika
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 13 maja 2002 Miasto: Poznań Online: Online Wypowiedzi: 3188 |
Wypowiedź: 28 marca 2007 o godzinie 13:24 |
|
a tu jakie śmieszne dwa łapserdaki
|
||
|
Monika z Cortiną(za TM),Hagą i Wegą
|
||
IP zalogowane |
||
|
barbara.h
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 25 grudnia 2004 Miasto: Lublin Online: Offline Wypowiedzi: 2683 |
Wypowiedź: 28 marca 2007 o godzinie 13:48 |
|
|
łapserdaki???
świetne, ale to są łakomczuchy
ANIU, Ramzes? wczoraj byłam z nim na spacerku, moze pożegnalnym? nie wiem mam nadzieję że, te wszystkie zabiegi koło niego nie pójdą na marne
wczoraj, P.K. została w szpitalu, a Ramzesem rodzina zająć się nie mogła, zabrał go facet, który go zawsze rano wyprowadzał, miesza obok niewiem czyja była to decyzja, przypuszczam że rodziny przepraszam ale jeszcze mnie "trzesie" i tak nocy nie przespałam, jutro idę do szpitala, P.K. pytała o mnie to muszę pójść.
ilonesia, łAKOMCZUCHY CHRUPKI ZBIERAłY
Edytowane przez barbara.h |
||
IP zalogowane |
||
|
monikach
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 30 września 2004 Miasto: lublin Online: Offline Wypowiedzi: 9451 |
Wypowiedź: 28 marca 2007 o godzinie 13:59 |
|
|
oj biedny Ramzesik
|
||
IP zalogowane |
||
| << Poprzednia strona z 20 Następna >> |
|
|||
Przejdź do |