![]() |
Aktywne tematy Użytkownicy Kalendarz Szukaj |
Ulubione |
| O rasie - Opieka - Człowiek i pies - Hodowle - Forum - Galeria - Biblioteka - Blog |
| Wzorzec | |
| |
|
| strona z 9 Następna >> |
| Autor | Wypowiedź |
|
Inez
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 13 października 2005 Miasto: woj.łódzkie Online: Offline Wypowiedzi: 1180 |
![]() Temat: Jaki owczarek - DON czy ON?Wypowiedź: 10 marca 2006 o godzinie 14:27 |
|
zakładam tą ankietę, gdyż bardzo mnie interesuje jak statystycznie to wygląda na forum. wiem,że zaraz mogą niektórzy grzmieć,że nie ma w tej rasie rozróżnienia na długo- i krótkowłosych ( bo długi włos jest "nieprawidłowy "), ale coraz częsciej ludzie posługują się tym rozróżnieniem, są nawet hodowle ONDów- dlatego jestm bardzo ciekawa jak to wypadnie w ankiecie. dlatego proszę wszystkich o głos.
|
|
|
Inez& Rita, Rocky i Bercia
|
|
IP zalogowane |
|
|
marmara_19
Starszy owczarkarz
Rejestracja: 09 sierpnia 2005 Miasto: Gliwice Online: Offline Wypowiedzi: 5498 |
![]() Wypowiedź: 10 marca 2006 o godzinie 14:33 |
|
hmm a ja nie wiem jaka odpowidz zatwierdzic.. Cekin ejst taki sredniowlosy.. ma budowe ONka krotkowlosego... bo te typowo dlugowlose sa takei msiaczkowate... i nie bardzo mi sie podobaja.... wiec neiw iem... bo on w sumei jak krotki tylko taki inny w dotyku i fredzelki na uszach...
|
|
Nic nie dzieje się bez przyczyny! |
|
IP zalogowane |
|
|
Łucja
Miłośnik owczarków
Rejestracja: 23 września 2005 Miasto: Kanie Online: Offline Wypowiedzi: 357 |
![]() Wypowiedź: 10 marca 2006 o godzinie 14:51 |
|
Ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat, bo mam krótko i długowłosego, jeśli chodzi o długiego to niedźwiadek i cielaczek na sofę się wprapuje z wielkim wysiłkiem, leń patentowany i obibok, a krótka rozrabiaka i wariatka, ale za to jaka pracowita. w przypadku moich psów i mojej ich oceny - wygląd - długowłosy, przydatność (sąsiedzi żartują, że firma ochroniarska najlepsza w okolicy) - krótkowłosy.
|
|
|
ADOPCJA KONI www.ratujkonie.pl
|
|
IP zalogowane |
|
|
boxerek
Forumowicz
Rejestracja: 13 grudnia 2005 Miasto: jawor Online: Offline Wypowiedzi: 64 |
![]() Wypowiedź: 10 marca 2006 o godzinie 15:47 |
|
moje bejbi długowłose
|
|
IP zalogowane |
|
|
KrZyChU
Starszy owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 02 grudnia 2004 Miasto: Częstochowa Online: Offline Wypowiedzi: 11914 |
![]() Wypowiedź: 10 marca 2006 o godzinie 16:44 |
|
moja Bejbi tez jest dlugwlosa wiec zaglosowalem na dlugowlose
|
|
|
Nie konwersuj z debilem bo zniży Cię do Swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
Wolontariusz w fundacji Elpis w Częstochowie www.elpis.org.pl |
|
IP zalogowane |
|
|
sawik15
Forumowicz
![]() Wypowiedź: 10 marca 2006 o godzinie 16:46 |
|
hmm.. mi sie podobaja psy z srednia sierscia |
|
IP zalogowane |
|
|
Reedix
Owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 06 kwietnia 2005 Miasto: Kraków Online: Offline Wypowiedzi: 641 |
![]() Wypowiedź: 10 marca 2006 o godzinie 17:10 |
Hehe, też myślałem właśnie o tej "średniej" sierści... Mój Backy jest właśnie taki...taki.... puchaty !! Pozdrawiam!
|
|
IP zalogowane |
|
|
Kurczaczek
Owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 18 sierpnia 2003 Miasto: Olsztyn Online: Offline Wypowiedzi: 523 |
![]() Wypowiedź: 10 marca 2006 o godzinie 17:44 |
|
Diana jest krótkowłosa!! Pozdrawiamy wszystkie ogonki i te mniej i te bardziej kudłate ;)
|
|
|
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił"
[IMG">http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;6/st/20010821/n/Diana/k/af25/age.png"> |
|
IP zalogowane |
|
|
besciak
Miłośnik owczarków
klubowicz Rejestracja: 27 lutego 2005 Miasto: Lublin Online: Offline Wypowiedzi: 119 |
![]() Wypowiedź: 10 marca 2006 o godzinie 17:55 |
|
Moja Nera jest raczej srednia chociaz teraz to bardziej lysa niz z wlosem
(zmienia sierc na letnia)dlatego glosuje na te srednie
(ale pozdrawiamy wszystkie )
|
|
IP zalogowane |
|
|
Reedix
Owczarkarz
klubowicz Rejestracja: 06 kwietnia 2005 Miasto: Kraków Online: Offline Wypowiedzi: 641 |
![]() Wypowiedź: 10 marca 2006 o godzinie 17:58 |
|
Tylko że nie ma gdzie na te średnie zagłosować....dyskryminacja jakaś czy oficjalnie nie ma takiej odmiany?
|
|
IP zalogowane |
|
| strona z 9 Następna >> |
|
|||
Przejdź do |