Ogłaszam go gdzie się tylko da... choć wiem że marne szanse...

Aron, zasiedział sie u mnie na tymczasie...
To młody, bardzo fajny pies!
Aron- to póltoraroczny pies w typie owczarka.
Dogaduje się z innymi psami . Nawet samcami (kilka dni temu został też wykastrowany)
Preferowany dom z dziećmi starszymi tylko dlatego że jest psem silnym ale dzieci bardzo lubi

potrzebuje czlowieka który poświęci mu czas. Bardzo lgnie do człowieka

Chętnie się uczy, jest żarty co ułatwia naukę. Wykonuje podstawowe komendy. Aron jest typem psa który w nowym miejscu i przy nowej osobie bedzie sprawdzal na ile może sobie pozwolić. To taki cwaniaczek ale każdy go lubi

W dalszym ciagu jest szczeniakiem ktoremu trzeba wyznaczyć granice i pokazać co wolno a co nie. Aron źle znosi zmiany miejsc.. okazuje się być "miekkim" psem pod tym względem i potrzebuje czasu żeby sie poczuć pewnie w domu. Pies ma chorobę lokomocyjna, która tez może się nasilac na tle stresowym . Aron mieszka tymczasowo w kojcu w którym zachowuje czystość. Ja już tracę nadzieję na dom dla tego psa... niby ma tu spacery, zabawy ze mną i kontakt z innymi psami ale to nie jest to... on potrzebuje swojego człowieka. Nawet koty toleruje jak nie uciekają

to taki zabawowy typ, jak człowiek sie z nim nie bawi to idzie zaczepiac do zabawy psy, jak te mają dosyć to szuka kota do zabaw

Czeka na odpowiedzialnych ludzi którzy kolejny raz nie zawiodą .. Straszny pech go trzyma ... o adopcje coraz trudniej, taki cudowny pies a nikt go nie chce . Może przez tą wilczakową/wilczą urodę? Bo łeb ma typowo owczarkowy
![Tak [tak]](https://www.owczarek.pl/forum/Smileys/custom/smiley20.gif)
Aron przebywa w okolicach Kłodzka (dolnyslask). Pies jest zaszczepiony, odrobaczony.
Kontakt w sprawie adopcji: 538447557 Agnieszka
po więcej informacji o samym Aronie zapraszam do mnie