Madlen -Mylisz sie..
Jesli psa nie splukuje bezposrednio po blotnym spacerze to woda jest lekko brudna. Po prostu splukuje z psa KURZ!Ale w domu robie to maksymalnie 2 razy do roku.
Ektopar- kosztuje niecale 10zl.. zrob prezent psom sasiadow i je zakrop..
p.s. nadal zapraszam do mnie. Psy maja fajna siersc, a osoby nie posiadajace psow, nie wierza mi, ze psiakow nie kapie.
Z pewnoscia pierwsze kilka miesiecy po zaprzestaniu uzywania srodkow chemicnzych da kapieli psa jego skora i wlos beda przechodzily rozne etapy.. Pewnie i bedzie wrazenie "tlustej siersci" itp.. Ale po kilku miesiacach tominie i wszstko sie unormuje. Nie ma nci fajniejszego jak Czysta i zdrowa siersc psa, ktorego sie nie kapie w szamponach. Sama natura!
Chcesz kapac, kap. Ale to nie zlikwiduje problemu pchel... Tzn ok,zlikwiduje, sa pchly-nie ma pchel za chwile znowu: sa pchly-nie ma pchel.. I takie bledne kolko z fajnym zarobkiem dla weterynarza:D
Edit: widze, ze Karo mnie uprzedzila.. Nawet dala Ci gotowe odpowiedzi...
Nadal apraszam, moj pies ma fajna sypka siersc, ktora po wyczesaniu z ogromnej ilsoci blota nadal jest fajna

, tak pobrudze sobie redze jak bede go glaskac po "podwoziu".. bo tam najciezej go wyczesac...;p Ale ani nie smierdzi,ani nie ma tlustej siersci..
marmara_192012-01-12 20:40:49