W hodowli dostawała karmę Brit. Czyli lepiej cały czas dawać suchą karmę? Niż kombinować z gotowaniem? A jak często dawać jej takie przekąski między posiłkami? Na stawy coś konkretnego polecasz?
Teraz ma 10 tygodni, to jedzenie powinna dostawać 3 do 4 razy dziennie?
Jeżeli piszesz o brit care to fajna karma jak za tą cenę

Moja dorosła suczka jest teraz na purizon single meat ale kiedyś też była na brit care i całkiem spoko. Na stawy to bardzo dużo ludzi chwali te preparaty z firmy game dog a dokładnie aniflexi plus jak dobrze pamiętam, moja jak była szczeniakiem ponad 3 lata temu akurat dostawała tabletki caniviton forte. Sporo tego na rynku i w różnej formie (syropy, proszki, tabletki). Możesz jej ugotować ale nie kasze czy ryż tylko warzywa, jajo i dawać raz na jakiś czas

Moja akurat z warzyw to lubi marchew, buraki, seler, pietruszkę od czasu do czasu zje kalafior czy brokuł, do tego lubi zjeść twaróg, jogurt, serek wiejski, mięsko ale ja daje surowe itp. Przegryzki typu (kurze łapki, przełyki wołowe, penisy wołowe, płuca wołowe czy żwacze) możesz dawać co dzień

jeżeli chodzi o warzywa czy twaróg to jak uważasz możesz raz na tydzień czy dwa razy w tygodniu albo w każdy weekend coś jej dasz

Ale osobno nigdy nie mieszaj co by nie było problemu z jedzeniem karmy